Vladimir Tomović se vraća u Zadrugu 3! Isplivao krucijalni dokaz! Đetiću Veliki šef oprostio sve!

171

Ni jedan učesnik rijaliti show programa “Zadruga” do sada nije izazvao toliku pažnju kao što je Vladimir Tomović koji je slobodno se može reći “držao” rijaliti u svojim rukama do određene tačke pucanja kada je sve što je uradio palo u senku fizičkog nasilja koje je ovaj crnogorac pokazao.

Pored Dalile i Dejana za koje njihovi fanovi traže da se vrate u Zadrugu i nastave “igru”, Tomović uživa veliku popularnost a konstantno se spekuliše o njegovom povratku na Šimanovačko imanje.

Redakcija TREND magazina došla je do proverenih informacija direktno od izvora bliskog produkciji koji zbog svog zaposlenja insistira na anonimnosti ali je bio voljan/na da iznese poverljive informacije vezane za Tomovića i samu produkciju.

Naime, i sami ste mogli da primetite da je Vladimir Tomović juče gostovao u “Premijeri”, emisiji koja se prikazuje na Tv Pink-u što nije slučaj sa ostalim diskvalifikovanim ili drugim učesnicima koji su prekršili pravila a to se nije desilo sponatno.

“Što ne intervjuišu Dalilu ili Sandru Subotić? Pitate li se?”– počeo je izvor

“Nema tu mnogo šta da se priča, Vladimir je postao po svim računicama ultra popularan ali ta greška koju je napravio morala je da se ispoštuje no sada je na potezu produkcija koja čeka najbolji datum da ga vrati u belu kuću”

“Kako bi održao popularnost napravljen je intervju sa njim i vraća se brže nego što je otišao, niste videli Dalilu u intervju zato što Pink ima striktne kodekse kada je reč o prekršajima a ovo uključenje za “Premijeru” je samo dokaz da je sve više nego dobro na relaciji Vladimir Tomović – Veliki šef, velika šefica”- zaključio je naš izvor

Trend magazin