“SVE JE ISTINA…” Nakon što je Ivana Šopić iznijela DETALJE o njihovom ODNOSU, Janjuš ustao i SVE priznao

83

Nakon što je Ivana Šopić ustala i iznela tvrdnje o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, zadrugar je ustao kako bi izneo mišljenje o svemu.

Janjuš vidno potresen, ironično je potvrdio Ivanine navode, a potom je uputio jasnu poruku.

– Odmah ću reći da me je sramota, mene niko ne može iznervirati, ništa nije u pravu za ovo što priča. Ja sam je ovde sto puta branio! Da li sam ja sebe ukanalio, nisam. Rekao sam javno, neću pričati o stvarima koje je ona radila. Kao što ni Stefanu nisam dao da priča, neka bude da sam ja nju osvajao. Neka bude, ja sam osvajao, istina je! Velika istina – tvrdio je Janjuš, pa je na kraju izjave bio ironičan.

– Pet puta me je vređala najgore, gde sam ja ćutao. Sam sam kriv, priznajem, neću reći ništa loše o njoj i ružno nikada. Svi živi su mi govorili da prestanem da se družim sa njom – dodao je Janjušević.

– Tebi je smetalo što ja provodim vreme sa ljudima koji su mi govorili da prestanem sa tobom da se družim, sa Lepim Mićom, sa Đedovićem. Da li si bio ljut na Vladimira? Što nisi izneo malu bližu istinu od one laži koju si izjavio? Da li je u redu da on mene izda? Počelo je sa jednim momkom, koji se bavi politikom, ne mislim da je bezveze pitanje… Oboje smo krivi, ja nikada nisam rekla da si ti kriv za sve, ali si ti dozvolio da ja budem kriva za sve – uzvratila je Šopićeva.

Evo kako je to izgledalo.