Pritrčao stolu da igra sa Jelenom, podigao sve na noge, a onda se žiri POSVAĐAO zbog njega (FOTO)

345

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstavio se Mario Arangelovski koji je došao iz Kumanova, a mentorka mu je Jelena Karleuša. Prvo se predstavio numerom “Jedina” Tošeta Proeskog, a njegov mentor je odmah primetio da se mnogo uplašio i da ima tremu. Međutim, situacija se malo propravila u drugoj bržoj pesmi “Kremen” od Merlina.

Njega je ponela atmosfera jer je Jelena bila na nogama i prišao je njenom stolu kako bi plesali zajedno, a onda se vratio na scenu.

Na kraju je osvojio četiri glasa koje su mu dali Ana, Bosanac, Đorđe i Viki, a Jelena je slavila i potrčala je svom kandidatu u zagrljaj.

“Da li ste vi normalni?Izvini momak, zašto si glasao Bosanac majke ti?”, pitala je Marija.

“Ja sam glasao iz protesta jer ovde sa mnom sede ljudi koji ne čuju. Oni traže da daju glas kao na primer da je matrica tiha, da je on strava pevač, da je pevao slučajno falš ali je matrica tiha i ne čuje se… Ja povlačim svoj glas”, rekao je Bosanac ali je ipak vratio svoj glas.

“Ne čuje se matrica i zato je dečko bio u falšu”, rekla je Viki.

“Ma šta vi pričate ljudi. Matrica je bila korektna. Daj pusti to”, rekao je Popović.

“Meni se sviđa kako dečko kao paket izgleda. Jeste bio falš i šta sad”, pravdala je Viki svoj glas.

“Izgledaš kao lutka. Spakovan si kako treba, lep si dečko. Obukao si se tako da poštuješ ceo žiri i čuje se da ti nisi gluv. Prema tome ne znam Bosanac u čemu je tvoj problem”, rekao je Džordž.

“Da se razumemo Bosanac mu je dao glas zato što je Jelena dala njegovom kandidatu”, rekao je Popović i prekinuo raspravu.

“Imaš čarobnu boju glasa. Prelepu. Potom si lep, gledala sam te sve vreme kako se slikaš. Ti si se publici dopao i tu nema laži, nema prevare. Moje glubice, letirice moje… Da si se uplašio to stoji, ali ti si čisti amater koji se bori sa tremom. Ali da si predivan momak koji ima potencijal to je jasno kao dan”, rekla je JK.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online