Tina Ivanović uživa u statusu najtraženije…

310

Brojni tinejdžeri za nešto više od mjesec dana završavaju svoje srednjoškolsko školovanje, te je ovo pravo vrijeme za smišljanje neizostavnih ‘slogana’ na maturskim majicama. A maturanti prestižne ‘Isusovačke klasične gimnazije’ iz Osijeka, tim su povodom kontaktirali omiljenu folk pjevačicu u Hrvatskoj, Tinu Ivanović, u zelji da im posudi slogan svoje ‘lične karte’ barem kada je riječ o bogatoj diskografiji.

1001581_10154080956915131_1519319691_n

Srednjoškolci I.K Gimnazije, koji su poznati po otvorenim stavovima izrazli su želju da na majicama posljednjih srednjoškolskih dana nose stihove pjesme ‘Bunda od nerca’, ali uz zajedničke prijedloge sa pjevačicom, došlo je do male izmjene teksta pa će slogan u konačnici da glasi ‘Ako imaš petlju, ako imaš herca, pokloni mi sličicu sveca’.Maturantski slogan 4. b razreda Isusovačke klasične gimnazije Osijek: “Ako imaš petlju, ako imaš herca pokloni mi sličicu sveca”

49566_klasicna4b

Dobra ideja složit ćete se, a tim povodom oglasila se i sama folk zvijezda:
-Drago mi je za ove mlade ljude, iako završava njihovo nasrećnije razdoblje ja im od srca želim puno uspjeha u svim njihovim budućim koracima. Neka slijede svoje srce, i budu mladi, lijepi i pametni ljudi, primjer drugima. – završava Tina.
Ovo je samo još jedna potvrda u nizu kako Tina Ivanović uživa u statusu najtraženije i najzaposlenije folk pjevačice u Hrvatskoj, budući da svakog mjeseca odradi barem dva nastupa u susjednoj zemlji.
 
 
 
Izvor:ekskluziva.ba/e-turneja.com