Kupovao joj je najljepše haljine i donosio doručak u krevet: Ovo je prava istina o vezi Saše Popovića i Lepe Brene!

127

Nakon što pojavila informacija da su Lepa Brena i Saša Popović bili u vezi, poznati harmonikaš otkrio je pravu istinu o njihovoj bliskosti.

– Razumijem što je svima osamdesetih djelovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to vjerovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena – započinje harmonikaš dodaje:

– Oni su prije svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi! Saša je u međuvremenu Brenu zavolio kao da mu je rođena sestra – prepričava harmonikaš i nastavlja sa detaljima:

– Na turnejama na kojima su bili maltene non-stop Saša se trudio da Breni ne zafali ama baš ništa. Uvijek je njoj rezervisao najbolje hotelske sobe, donosio joj je doručak u krevet. Kupovao joj je najljepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao namjeru da je osvoji, prosto su se voljeli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umio je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama… Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je htio da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti – zaključio je harmonikaš.

I mada to nije tačno, očigledno da je i Breni Saši ta navodna mladalačka romansa bila odskočna daska za briljantne karijere kakve oboje danas imaju. Sale nikada to nije komentarisao jer je shvatio da im odgovara da narod u to vjeruje zarad popularnosti, ali se često šalio na račun Bobe Živojinovića, pa je umio da kaže:

– Da nije bilo Brene, ne bi bilo ni mene, ali da nije bilo mene, ni Boba nikad ne bi upoznao Brenu! Ostao bi i dalje sam i maštao bi o Ledi Di!

.

.