12/01/2020 - 01:28


Dženane, ti li si? Iskopirao poznatog pjevača, Viki ga primila u svoj tim samo zbog tate, Marija vikala “Dojava, dojava”

 

Ognjen Čvorović (23) dolazi iz Vranja i u “Zvezdama Granda” predstavlja se pesmama “Tako lako” Dženana Lončarevića i “Petak na subotu” Željka Joksimovića. U podršci su mu otac i brat, koji su otkrili da je Ognjen već nastupao sa Dženanom i grupom “Kerber”. Prvi glas dobija od Viki Miljković.

– On je wanna be Dženan – smatra Marija, dok Bekuta dodaje da nije dobro da se već na početku karijere upoređuje sa pevačem kakav je Dženan.

Ipak, pored pevanja, Ognjen je iskopirao i stajling popularnog pevača.

– Vezao se za odličnog pevača, šta mu fali? – kaže Đorđe, dok JK dodaje da joj se dopadaju detalji, poput nakita koje vidi na takmičaru.

– To govori o mirnom momku, umetnički ekscentričnom. To su detalji koji govore o malo avangardnijem umetniku. Specifično ti je i prezime, ima neke magije u tebi- smatra Karleuša, ali se Šerifovićeva ne slaže.
– Ja bih mu dala panik, ispao bi kao iz voza – dodala je Marija Šerifović.

Ipak, takmičar je na kraju odabrao Viki za mentora, koja je otkrila da je njegov tata njen školski drug iz Muzičke škole u Nišu.

– Dojava, puštaj pare – vikala je Marija što je izazvalo salvu smeha u studiju, a takmičar je aplauzom ispraćen sa scene.

Foto: Z.K. Munja/D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO