MLADA NIŠLIJKA RASPAMETILA žiri i dobila SVIH SEDAM “da”, a onda se POSEBNO zahvalila Jeleni!

242

Sanja Kostić je prethodne sezone bila u timu Jelene Karleuše, a publika ju je još tada zavolela zbog vanserijskog talenta. Lepa Nišlijka takmiči se i ove godine, a u prvom krugu se predstavila pesmama “Moja poslednja i prva ljubav” Tereze Kesovije i “Nismo smeli” Marije Šerifović. Na kraju nastupa svetleli su svi tasteri osim Bosančevog, ali je i kompozitor da “da” u poslednjem momentu.

Sanja je oduševila žiri i sa svih sedam “da” dobila mogućnost da bira mentora. “Moram da kažem da mi je Jelena mnogo pomogla prošle sezone i da sam zbog nje stekla samopouzdanje. Hvala vam puno”, rekla je Sanja divi, a Jelena je morala da isključi svoj taster, jer u ovoj sezoni nema prava da joj bude mentor.

“Hvala tebi, mila. Bila si divna u prvoj pesmi”, rekla je Jelena svojoj bivšoj učenici. “Stvarno si bila divna u prvoj pesmi i bravo za hraborst, jer se Terezu Kesoviju retko ko usudi da peva. Dala si ovoj pesmi svoj pečat”, pohvalila je Ana takmičarku. Saša je pitao Sanju koga želi za mentora, a ona je kao iz topa izabrala Mariju.

“Ti ćeš ući u jednu kompoziciju kod Marije, jer ona već ima nekoliko vagona”, našalio se Saša kako Šerifovićeva već ima mnogo takmičara u svom timu.

Foto: Z.K.Munja
Grand.online