NIGDE NE TEČE MED I MLIJEKO: Suzana Jovanović iskreno o Popovićevom ZDRAVLJU, a tek šta je poručila Darku Laziću!

5

Suzana Jovanović progovorila je o svom suprugu Saši Popoviću, za kog je rekla da bi red bio da ode u penziju.

“Moj Sale je 40 godina u svetu estrade i red bi bio da ode u penziju. Iskreno, nisam za to da teret i odgovornost nosi na svojim plećima”, iskreno priznaje Suzana Jovanović koja je baš zbog Saše Popovića i dece, svoju karijeru stavila na drugo mesto.

“Došlo je vreme da smanji posao i tenziju, manje da radi, ali i da uživa. Najviše mi odgovara da u Grandu ostane kao kreativni direktor jer uvek je imao viziju i idejama išao ispred svog vremena”, dodala je Suzana.

Ona je otkrila i da li je direktorska pozicija uticala na Popovićevo zdravlje.

“Jako se nervirao jedan period, ali to je iza nas. Nigde ne teče med i mleko, svuda su usponi i padovi, tako je i nama išlo super, pa loše. Hvatali smo se u koštac sa problemima, ali u ovim godinama direktorska fotelja mu ne treba. Dokazao se više puta, a ja sam se jako nervirala, brinula za njegovo zdravlje, ali hvala dragom Gospodu Bogu, ono je savršeno”, izjavila je Jovanovićeva za “Svet”.

Suzana je iznela mišljenje o tome što Darko Lazić i dalje ne brine o zdravlju.

“Da sam Darkova mama naterala bih ga da promeni život iz korena. Sale i ja mu stalno pričamo Darko ono je bila opomena, ovaj udes, preživeo si hvala dragom Bogu! Svi smo te oplakali i sada zaista moraš da uzmeš život u svoje ruke i da okreneš potpuno novi list! Ova knjiga koju si do sada ispisivao ne valja, baci je. Ne znam kako tog dečka da nateramo da vodi računa o svom zdravlju. Žao mi je, on je takva pevačina, nije ni svestan kakav je dar njemu Bog dao, on nije ni deset posto svog glasa i talenta iskoristio na pravi način. Može mnogo toga da napravi u životu, ne znam zašto nije izvukao pouku. Bez borbe nema rezultata”, zaključila je nekadašnja pevačica.