NISAM TI JA SLOBA DA RADIŠ SA MNOM ŠTA HOĆEŠ! Luna ostavila Marka zbog bivšeg, ali i PARA?! Evo šta stoji iza RASKIDA!

23

Vest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli odjeknula je kao bomba, a sada su otkriveni razlozi raskida.

Spekuliše se da je Luna raskinula sa Markom zbog finansijske situacije.

“Luna je Marku zamerala da nema stalnoi zanimanje i želela je da on pronađe način da zarađuje, ali on to nije shvatao ozbiljno. Znao je da će dobiti pare od rijalitija i da će moći od toga da živi par meseci. To je Luni smetalo i pretila mu je više puta da će ga ostaviti. Njoj nije smetalo što on manje zarađuje od nje, već to što je neradnik, zbog toga su se češće svađali”, otkrio je izvor blizak Luni i dodao da ju je Marko molio da se pomire, ali u tome nije uspeo, pa ju je obrisao sa društvenih mreža.

“On se poverio svom drugu da ne može da veruje da ga je ona ostavila zbog novca, a on je trpeo sve njene bubice. On je besan, poslao joj je nekoliko poruka da će se pokajati što ga je ostavila i da joj se više nikada neće obratiti”, rekao je izvor.

Marku je smetalo i to što je Luna bez njega otišla sa Anabelom u Švedsku.

“Tada je izbila velika svađa gde joj je rekao: “Nisam ti ja Sloba, potrčko, da sa mnom radiš šta hoćeš”, što je nju rasplakalo, ali su to rešili kada se ona vratila. Problem je što su posle toga imali još dosta svađa, ali je najgora bila pred njegovu slavu, i to zbog Slobe, kada ju je Marko, nakon teških reči, optužio da i dalje voli bivšeg, zbog čega su i raskinuli. Luna se nije pojavila kod njega na slavi, iako je pomerila put za Beč zbog toga”, kaže navodni izvor.