Pjevačica otišla na remont: Anabela sredila celulit na stomaku, a sad će da mijenja silikone stare 20 godina!

107

Anabela Atijas oduvijek je važila za s.ks-bombu. Međutim, posljednjih godina, kako se posvetila obavezama oko kćerki, prestala je s treninzima, pa se i zapustila. Ali pjevačica, koja se nedavno razvela, riješila je da liniju ponovo dovede u red. Pored teretane, podvrgla se i skidanju sala aparatom koji stimuliše razlaganje naslaga.

– Zima je i pravo vrijeme da se kompletno dovedem u red. Volim svoje tijelo i odlično se osjećam u svojoj koži, ali zbog silnih obaveza nisam stigla da se posvetim sebi do kraja na pravi način. Na meni su vidljivi tragovi tri trudnoće, čega se ni najmanje ne stidim. Uskoro snimam spot i riješila sam da liniju dovedem do savršenstva. Ne volim da pretjerujem, na vrijeme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije, nemam problema da priznam kako sam prije 20 godina ugradila silikone, koje ću uskoro morati da mijenjam, ali i pored toga želim da sredim stomak! Ovaj tretman će mi u tome pomoći – objasnila je Anabela.

Ali njoj nije samo cilj da ponovo ima pločice, već i da joj lice zasija. – To mi je tek potrebno. Ja uvijek kažem – njega prije svega. Nisam operisala ništa na licu, ali nemam ništa protiv toga da žene koje nisu zadovoljne izgledom poprave sve nedostatke. Kiseonik mi najviše pomaže u tome da se osjećam bolje i u tijelu i na licu. Smatram da je san najvažniji, ali i to gdje se njegujete. Sada kada zategnem stomačić, biću tip-top – smatra pjevačica dok se uveliko sprema za predstojeće praznike, koje će provesti u krugu porodice.

.

.