Najgore je kad te izdaju za sitno: Luna Đogani progovorila o prevari i otkrila šta joj je Marko priredio!

97

Luna Đogani je, odgovarajući na pitanja obožavalaca, otkrila nekoliko dosad nepoznatih informacija o odnosu sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem. “Bilo je dosta toga, ali moram da priznam, iako će mnogima to biti neobično, nedavno mi je kupio jedan lijep kauč”, izjavila je Đoganijeva.

“Kad sam kupila stan, mama ga je opremila i tu je bio jedan lijep kauč, ali on nije bio dovoljno veliki da se opružiš na njemu i uživaš dok gledaš TV. Trebalo mi je nešto udobnije. Marko se složio s tim i bio je prva osoba koja je promijenila nešto u mom stanu. Kupio mi je jako lijep kauč sa kog nikad ne želim da ustanem. Savršeno se uklopio u moj stan. Ne želim da dam neki kliše odgovor da me je izveo negdje. Ovo je nešto što je meni bilo slatko, lijepo i pažljivo”.

Odgovarajući na ostala pitanja, pjevačica je priznala da bi Marku oprostila prevaru.

“Nikada ne bih oprostila izdaju, ali ne u smislu prevare, nego kada te neko proda za sitno. To nikada ne bih mogla da oprostim partneru, da me proda za nešto što nije vrijedno i brzo prođe u životu. Za mene je ljubav mnogo jača i veća od svih tih materijalnih stvari koje se potroše i prođu”, bila je jasna Luna.

.

.