LUNA TRUDNA, ANABELA VAN SEBE? Nakon priča o RASKIDU sa Miljkovićem, isplivalo ovo, ide na TRUDNIČKO!?

136

Fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića već nekoliko dana su u rasulu jer se oni ne oglašavaju po pitanju njihove veze, a na osnovu nekih događaja i postupaka u predhodnom periodu, postojala je sumnja da njih dvoje više nisu zajedno.

Luna je otišla u Beč gde je radila u studiju na novoj pesmi, a već danas se vraća kući. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je ona zajedno sa saradnikom, a bila je obučena u trenerku Sikter 52 zbog čega su fanovi sudeći po komentarima predpostavili da je među njima ipak sve kako treba.

Ipak, jedan komentar je privukao našu pažnju i sada vam ga prenosimo.

– Luna i Marko čekaju bebu, kako to već niste shvatili, a Anabela je ljuta jer misli da je još uvek mlada da bude baba. Luna će sada nasnimati pesme i onda može da ide na trudničko, a do tada će i Anabela prihvatiti činjenicu da je baka – glasio je komentar.

Podsećamo da je Marko prestao da prati Lunu na Instagramju, u međuvremenu je ona otišla u Beč, a od tada se nisu oglašavali po pitanju njihove vezi i toga da li su još uvek zajedno. Takođe Luna nije bila na Markovoj slavi pre tri dana, a zajedničke objave nisu imali već nekoliko dana.

Da li je istina da je Luna trudna, da li su ona i Marko zajedno ili je istina potpuno drugačija? Ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

SRBIJA DANAS