“Pozdravljaš porodicu, a mene nigdje nema!” Dragana Mitar proključala od bijesa, Edu sve sasula u lice

98

Dragana Mitar odlučila je da iznese sve karte na sto i jednom za svagda raščisti svoj odnos sa još uvek oženjenim ljubavnikom Edisom Edom Fetićem iz Novog Pazara.

Naime, njih dvoje su tokom doručka odlučili da porazgovaraju o njihovom odnosu i razjasne svoj status, koji je dodatno zakomplikovao Vladimir Tomović, nakon što je priznao da gaji određene emocije prema zadrugarki.

Mitar je odmah okrivila Eda za njihov trenutni odnos, a kako kaže sam njegov stav navodi na to da su oni samo prijatelji.

– Ovde nikome nisu jasni naši odnosi, jer smo mi prijatelji. Mi nikome nismo ni napolju rekli naš odnos. Šta je ovom čoveku? Ja bih to posmatrala kao… Nešto su tu njih dvoje muljali, sad nemaju ništa, došao je da prizna neke svoje greške. Zar nisam u pravu? Ti nisi rekao da se razvodiš, nijednog momenta mene nisi spomenuo nigde. Kad su te pitali sa kime ćeš podeliti nagradu, rekao si da ćeš sam, pozdravljaš porodicu u onom klipu, mene nema nigde – upitala ga je Dragana.

Nakon Draganinog izlaganja Edo joj je poručio da se odluči šta želi, aludirajući na odluku između njega i Tomovića i da prestane da od njega pravi debila.

– Sad ću ti pokazati šta se dešava, to je ono što nije dobro, a ja nisam p*čka. Treba da me pustiš i da se povučem, ali da ne bude posle: ,,Zašto si otišao?”, razumeš? Daj da jednom završimo sa tim. Nećeš praviti debila od mene, ako smo došli da budemo zajedno, onda ćemo biti zajedno, ako nismo, onda se ja povlačim, to je vrlo jasno. Ali ja ću sve to rešiti, znaš da ja uvek sve rešim – objasnio joj je Edis.