Majka Dragane Mitar ulazi u Zadrugu! Edo nije za nju, a Vladimira neću ni da komentarišem!

90

Jadranka, majka Dragane Mitar, aktuelne učesnice rijalitija “Zadruga”, u očajnom je stanju zbog ljubavnog života kćerke i priželjkuje da uđe na imanje u Šimanovcima kako bi kćerku dozvala pameti.

Po ulasku u “Zadrugu” modelsica je privukla pažnju javnosti vezom sa Vladimirom Tomovićem, a onda je u rijaliti ušao Edis Fetić, njen oženjeni dečko iz spoljnog svijeta.

Gospođa Jadranka progovorila je o tome kako gleda na ljubavni život svoje kćerke.

– Meni su konfuzne sve te stvari koje se dešavaju između Dragane i Eda i Dragane i Vlade. Moja kćerka je jako svojeglava i tvrdoglava. Šta odluči, to mora tako da bude. Ona je mažena i pažena možda i previše, pa neke stvari radi i na svoju štetu – kazala je za Srpski telegraf.

Draganina majka progovorila je i o svom ulasku u “Zadrugu”.

– Apelujem na Milicu Mitrović da me ubaci u “Zadrugu”. Ušla bih sa bičem da im pokažem, drugačije se ne bi smirili. Mada, plašim se da uđem, da me ne nagrde, jer ja ne znam da li je to njihov dogovor – istakla je majka Dragane Mitar.

Ona je otkrila i koga preferira za zeta – Vladimira Tomovića ili Edisa Fetića.

– Edo nije za nju, al’ je ona u njemu našla utjehu – bila je jasna gospođa Jadranka, dok Vladimira nije željela da komentariše.

.

.