PAKLENA ZADRUGOVIZIJA JE PLAGIJAT?! Isplivala surova ISTINA – Veliki šef prevario naciju?! (VIDEO)

166

Pre par večeri milioni gledalaca bili su zagledani u male ekrene prateći “Paklenu Zadrugovziju”, predstavljenu kao novu hit emisiju unutar već poznatog rijalitija “Zadruga”.

Pompezne najave, članci, novinari svi su izveštavali i pre i posle ali i tokom ovog događaja dok je na portalu pink-a ali i na televiziji ovaj šou predstavljen kao još jedna inovacija Velikog šefa.

Istina ipak je sasvim drugačija i pomalo surova jer je ceo koncept ove emisije prekopiran do poslednjeg detalja.

Kako Trend magazin saznaje “Paklena zadrugovizija” je klasični plagijat čuvene epizode “Jackass-a”, Američke emsije koju je pratilo više milijardi ljudi na planeti i koja se prikazivala na MTV-u ali i “Hod straha” emisije koja je pod punim pravima otkupila prava od “Jackass” tima i jednog od autora ali i onog ko je prvi izveo ovakav hod.

Da stvar bude još gora Mitrović je pokušao da uštedi i da prekopira sve te kao što se da videti na snimku u ovoj emisiji koja je ukradena možete videti pune kutije iznutrica, crva, leda dok je kod Velikog šefa ubačeno 100 grama po kutiji. Takođe, za razliku od popularne verzije, na Pinku kutije nisu bile automatizovane koje se same otvaraju već je čovek sa strane pri svakom otvaranju morao da klekne i otvori istu.