SVI JOJ OKRENULI LEĐA?! Erminina podrška se nije pojavila u studiju, ona i ne sanja šta se DEŠAVA!

70

U okviru rijaliti programa “Zadruga 3” održava se izbacivanje, a ove nedelje nominovane su Ermina Pašović i Milica Dugalić. Kao što to uvek biva, u studiju najgledanijeg TV formata na ovim prostorima, gostuje podrška nominovanih koja treba da ubedi gledaoce zašto baš da glasaju za jednog ili drugog takmičara.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je ćerku Milice Dugalić, Mašu. Međutim, podrška Ermine Paštović se ove večeri nije pojavila u studiju.

– Druga zadrugarka koja je nominovana, od strane zadrugara, je Ermina. Međutim, ne znam iz kog razloga, ali večeras nije došao niko od Erminine podrške. Sinoć je bilo žestoko kada je Ermina učestvovala na “Paklenoj Zadrugoviziji”, o tome novine ceo dan pišu – rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

Podsetimo, tokom “Paklene Zadrugovizije” Ermina Pašović je imala žestoku raspravu sa Lunom Đogani, koja je bila u žiriju. Tom prilikom pobednica “Zadruge 2” rekla je Ermini kako je uništila život njenom ocu Gagiju Đoganiju, ali i da zbog nje mesecima ne može da spava.

Pogledajte kako je sve izgledalo.