Drama u Zadruzi: Edo stisnuo ruku Dragani! Tomović skočio na njega, trojica ga držala da ga ne pokida! (VIDEO)

93

Ljubavnik Dragane Mitar napravio je haos kada joj je strgao ruku, a Vladimir Tomović, koji se već nekoliko dana ne odvaja od nje, krenuo da je brani. Naime, Dragana je pored ukućanima rekla da više nije ničija djevojka i da ni Vladimir ni Edo nemaju ništa sa njom.

“E moj, bačio si dvije godine, a ja samo dva dana”, razočarano je prokomentarisao Vladimir i pecnuo Edu, koji je odmah uhvatio Mitrovu za ruku.

“Nemoj da me diraš”, izmicala se Dragana, kada je pritrčao Vladimir i odvojio ljubavnika od uplašene Mitrove.

“Nemoj da je diraš”, viknuo je Vladimir, a na obezbjeđenje je odmah uletjelo i razdvojilo ih.

– Vidiš koliki si čovjek, budi muško. Bili smo u pabu, ti si rekao da Dragana treba da odluči. Što radiš ovo iza leđa? Meni je ovo smiješno. Ako si ti svjestan šta je ona uradila… Ona je rekla da je zaljubljena u drugog muškarca i ideš iza leđa kod drugog muškarca da mu kažeš da vas stavi za potrčke – rekao je Tomović.

– Druže, ona je moja do kraja života. Ona je kupljena djelima – rekao je Tomović.

– Dragana, Olja i ja na piću. Rekla mi je da ima probleme. U tom momentu dolazi njen suprug, on moli nju da dođe na more. Ona meni kaže ne znam kako da se otarasim od tebe – rekao je Tomović.

– Ja nisam ničija djevojka – rekla je Dragana, a ovaj odgovor je isprovocirao Edu koji ju je uhvatio za ruku, a onda je Tomović nasrnuo na njega.

.

.