Ermina otkrila šokantne detalje o Đoganiju: Kupovala sam Gagiju stvari jer nije imao za hljeb!

1

Ermina Pašović posvađala se preksinoć sa Natalijom Ibraimov za crnim stolom zbog Gagija Đoganija. Nastao je opšti haos kada je denserka iznijela svoje mišljenje o iskrenosti starlete, a ono što je zadrugarku zaboljelo jeste to što nije željela da prizna zbog čega je kupovala skupocjenu garderobu Gagiju Đoganiju.

Kako je zbog toga nastala polemika, tako je i Ermina svojim ishitrenim reakcija stvorila pometnju u “Zadruzi” i priznala nešto što je šokiralo sve. Ljepša strana grupe Trik FX ustala je da iznese svoje mišljenje na temu relacije Gagi – Ermina.

Natalija: Postoje fanovi koji bi za svoje favorite u rijalitiju dali i milione. Tako je Ermina slala stvari Gagiju. Meni je sumnjivo da ti sasvim slučajno šalješ stvari?! Zašto si to uradila?!

Ermina: Nemoj to da pričaš ni slučajno. Uradila sam zato što nema hljeb da jede, eto zato! Ako me već vučeš za jezik! Ja sam takav čovjek! Razumite to!

Natalija: Ermina, sestra, braća, puno rodbine u Švedskoj. Đole Đogani, koji je milioner. Da li si ti realna? Sram te bilo, ti si i meni htjela da šalješ stvari, ja imam para. Sram te bilo, što pričaš takve stvari, to nije tačno.

Ermina: Izvukla si to iz mene! Hoćeš da pričam šta je rekao za svog brata prvog?

Natalija: Ti si, bre, bolesna žena! Sram te bilo, idiote jedan. Ti si samo Gagijev fan.

Ermina: Ja sam htjela i tebi da kupim stvari.

Natalija: Sram te bilo, što bi ti meni kupovala stvari? Ja imam para sebi da kupim. Na šta aludiraš, nesrećnice jedna – rekla je Natalija starleti, čime je stavila tačku na svađu između njih dvije.

.

.