Ermina otkrila šokantne detalje o Đoganiju: Kupovala sam Gagiju stvari jer nije imao za hljeb!

126

Ermina Pašović posvađala se preksinoć sa Natalijom Ibraimov za crnim stolom zbog Gagija Đoganija. Nastao je opšti haos kada je denserka iznijela svoje mišljenje o iskrenosti starlete, a ono što je zadrugarku zaboljelo jeste to što nije željela da prizna zbog čega je kupovala skupocjenu garderobu Gagiju Đoganiju.

Kako je zbog toga nastala polemika, tako je i Ermina svojim ishitrenim reakcija stvorila pometnju u “Zadruzi” i priznala nešto što je šokiralo sve. Ljepša strana grupe Trik FX ustala je da iznese svoje mišljenje na temu relacije Gagi – Ermina.

Natalija: Postoje fanovi koji bi za svoje favorite u rijalitiju dali i milione. Tako je Ermina slala stvari Gagiju. Meni je sumnjivo da ti sasvim slučajno šalješ stvari?! Zašto si to uradila?!

Ermina: Nemoj to da pričaš ni slučajno. Uradila sam zato što nema hljeb da jede, eto zato! Ako me već vučeš za jezik! Ja sam takav čovjek! Razumite to!

Natalija: Ermina, sestra, braća, puno rodbine u Švedskoj. Đole Đogani, koji je milioner. Da li si ti realna? Sram te bilo, ti si i meni htjela da šalješ stvari, ja imam para. Sram te bilo, što pričaš takve stvari, to nije tačno.

Ermina: Izvukla si to iz mene! Hoćeš da pričam šta je rekao za svog brata prvog?

Natalija: Ti si, bre, bolesna žena! Sram te bilo, idiote jedan. Ti si samo Gagijev fan.

Ermina: Ja sam htjela i tebi da kupim stvari.

Natalija: Sram te bilo, što bi ti meni kupovala stvari? Ja imam para sebi da kupim. Na šta aludiraš, nesrećnice jedna – rekla je Natalija starleti, čime je stavila tačku na svađu između njih dvije.

.

.