Smuvala oženjenog koji ima troje djece, a sada ljubi Vladu: Sa Tortom sam se posvađala, a posljednjih godinu dana smo zajedno! Žena ga voli !

1

Dragana Mitar i Vladimir Tomović su se tokom večeri osamili u radionici kako bi popričali o svom odnosu, a kako Crnogorac ne može da se obuzda kraj Mitrove, on je odmah počeo da je spopada. Naime, Tomović je ljubio Mitrovu, a ona mu se potpuno prepustila i uživala u njegovom zagrljaju.

– Ja ne znam šta da kažem, došla sam sa drugim ciljem. Pričala sam ja sa Minom. Rekla sam joj da ne znam šta da joj kažem, a ona mi je rekla da je ona zaljubljena u tebe. Kao dječica smo – pričala je Mitrova.

– Šta mi da radimo? Čovjek je došao, nije rekao da je došao zbog tebe. Nije rekao da će da se bori ni da se cima oko tebe – pričao je Tomović.

– On je meni rekao: “Htjela si da igramo rijaliti i igraćemo ga.” Ja sam se šokirala kada je on sinoć rekao da je oženjen i da ima troje djece – pričala je Dragana.

– Ja nemam namjeru da se igram ovdje rijalitija – rekao je Vladimir.

– Mi smo se petak pred moj ulazak posvađali. Ja sam rekla da neću ni da ulazim, zbog toga sam i mislila da on neće ući ovdje. Danima je trajala neka tenzija i mi smo se svađali. Kako se ovaj razvod otegao… Ja ne volim da budem sama, volim da imam nekoga. Posljednjih godinu dana mi smo bili zajedno, to se sve vuklo. Ja ne mogu da kažem da on nije bio tu i da mi nije pomogao. On nije više sa ženom. Prema njegovim riječima, ta žena njega voli. Desilo se da smo se posvađali, zbog te neke tenzije. Ja sam mislila da on neće ni ući. On je meni rekao: “Šta ti tamo radiš, mene ne zanima, kad izađemo, realizovaćemo neku priču.” Napravio si mi haos od života. Mi se znamo samo od tog viđanja u Budvi. Ti ne znaš kako ja živim, ni šta radim, ja isto ne znam šta ti radiš. Ja neću da radim nešto nemoralno – pričala je Mitrova.

– Sigurnost i poštovanje možeš od mene da imaš i napolju i unutra. Meni treba smirena žena. Ne kažem da sam idealan za tebe, ali bolji sam izbor od nekih tvojih izbora, ali ako je za tebe izbor čovjek koji je oženjen i ima troje djece onda ja definitivno nisam za tebe – pričao je Tomović.

Dragana je potom otkrila Tomoviću u kakvom je odnosu sa Fetićem, pa ga uporedila sa svojim još uvijek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

– Ja sam sa tim čovjekom imala dijete, ja sam rekla da me ne zanima da se sa njim vučem. On se razveo, mi imamo dijete, sada se mi se razvodimo, a on ima djevojku. A ovdje, on (Torta) je došao sa pričom, imam utisak da mi se život ponavlja. Došao je u Beograd, moderan brak. Kad sam ja imala ovaj haos (sa Sinišom) on se povukao, otišao za Pazar, to je bilo prvo razočaranje, drugo isto tako nešto. Mislili smo da on ovdje uđe i ispriča svoju priču i on kaže da je oženjen i ima djecu – pričala je Dragana Tomoviću.

Tomović je ubjeđivao Draganu da bi samo sebi naškodila ukoliko bi se odlučila za Tortu, a potom joj priznao koliko među njima postoji strasti.

– Ti si mene pozdravljao kao drugaricu, mislila sam da me gledaš kao drugaricu. Ti si mene za ovih sedam dana potpuno zbunio. Šta tebi treba? Žena puna problema i žena sa djetetom – pričala je Dragana.

– Ja ovdje neću da igram rijaliti. Ja u trojku ne mogu da ulazim. Meni treba smirena žena. Ti nisi svjesna koliko smo mi strasti poljuljali sada. Poslije ovih emocija koje ja vidim sa tvoje strane, sa tobom neće biti niko – pričao je Tomović Dragani, a potom je poljubio.

.

.