Gagijeva sestra oplela po Ermini: “Ona nije tu zbog njega, ušla je u Zadrugu kako bi vratila dugove”

215

Nađa, sestra Gagija Đoganija odlučila je da stavi tačku na priče Ermine Pašović o njenom bratu koje su jedna od glavnih tema u rijatitiju Zadruga, pa je stala u Gagijevu odbranu i otkrila do sada nepoznate detalje.

Ermina je rekla da je Đoganiju kupovala garderobu, pozajmljivala novac i organizovala rođendan, a sve to preko njegove sestre Nađe.

– Jako nas je potreslo to što je Ermina ispričala. Da li mislite da devet meseci neko može da izdržava Gagija, ili dve godine? Ako je tako, svaka čast. Gagi ima 48 godina. Šta je sa tih 48 godina, gde je bila Ermina? Stvarno je bezobrazna. Nina je sada tu, cela njegova porodica to gleda svaki dan. Da neko kaže Gagiju: “Ja sam tebi davala za hleb”. Juče je rekla da je dala samo za garderobu, pa to je nemoguće. Ja razumem rijaliti, ali ne mora tako nisko da udara, da kaže da nije imao ni za hleb. Gagi ima veliku porodicu. Ako Luna recimo nije imala tada da da, bila je u dugovima, tu smo mi.

Gagi i ja maltene živimo zajedno, ja sam mu sestra, tu je i brat, ne bi dozvolili da dođe jedna Ermina sa strane i da mu daje. Jako je ružno da kaže da je 70 ili 80 posto stvari za njegov rođendan ona kupila, a šta sam ja onda radila, šta sam ja donosila? To je laž. Moj rođeni brat, Đole, lično mi je dao 1.000 evra i rekao: “Kupi šta misliš da treba Gagiju, ti znaš, kupovali ste zajedno”. Ona je donela jednu kesu pred “Zadrugu”, ja sam mu spakovala te majice, on je rekao da mu je to drugarica kupila – počela je priču Gagijeva sestra.

Ermina je rekla da je potrošila 2.000 evra na prosavu Gagijevog rođendana u Zadruzi, a njegova sestra oštro je demantovala njene reči.

– Užas! Pa mi nismo potrošili 2.000 evra za sve što je on kupio za “Zadrugu”. Ja nisam rekla da ona ništa nije kupila. A ova lepotica, Banetova mama, ne kaže da sam ja demantovala kad je to izašlo. Ermina mu je kupila troje pari farmerki, tri košulje, dve jakne i jedne cipele, da li je to 70% koliko smo mi uneli stvari? Njemu još nisu unesene sve stvari, što smo Luna, moj brat i ja kupili. Ermina je potrošila do 300 evra najviše, to kod njih u Austriji mnogo manje košta – rekla je Nađa.

Ermina tvrdi da je Gagi svojoj ćerki Luni Đogani platio operaciju grudi i da je nakon toga ostao bez novca. Navodno, ona mu je tada pomogla kako bi imao za svoju garderobu.

– On je otac, svaki roditelj svom detetu daje novac. I da joj je platio, ja ne vidim ništa ružno i loše u tome. Meni je moj otac davao, i njemu je davao. Saška i Đedović njemu kažu: “Kako Gagi nije imao auto”. On je imao auto, ali mu je Luna rekla: “Tata, prodaj taj auto, ja želim da ti imaš bolji”. Ona je poklonila svom očuhu “Škodu”, pa se osećala bezveze da njen tata vozi “Opela”, nebitno. Luna mu je rekla: “Ne želim da te vidim u tom autu, hoću da i ti imaš nov. Neću da Andrej sad vozi ovaj auto, a ti taj. Hoću da se osećam lepo, imam”. Tako da, čim je potpisala ugovor za “Zadrugu 2”, prvo što je uradila kupila je Gagiju auto. On nije želeo to, ali je ona insistirala. Tako da nije istina sve što oni pričaju, Gagi je imao i auto, imao je gde da živi, imao je para. On je imao preko 10.000 evra u džepu pred ulazak u “Zadrugu”, bio je i na moru, razbacivao se, davao, pomagao, i meni je dao i ostavio para. A i da je trebalo, mi bismo mu kao porodica pomogli, nas je sedmoro, a da mi spadnemo na Erminu, pa da li je to normalno? Za njegov rođendan novac je dao i Gagi i Adam i Darijo. Luna je uplatila ketering, a porodica je kupila stvari – kaže Gagijeva sestra i dodala:

– Ermina je poslala tri para farmerki, dve jakne, tri košulje i cipele, to ne može da pređe 300 evra. Ona je sve to sama htela, ja joj nikad nisam tražila. Imam poruke. Dario nije hteo da joj se javi, rekao je: “Smara”, zvala je i Adama, on je rekao: “Ne želim da pričam sa fanovima jer znam da su prevaranti” i stvarno je ispalo tako. Ona mi je tražila da se vidimo. Kaže mi da je u Rumi i da će da svrati, ja sam je pitala da li može samo neko da izađe ispred zgrade da pokupi te kese, ona kaže: “Ja bih svratila, da se ispričamo”. Maltene na silu, ja nisam rekla da dođe, meni ne treba svako u kući, ako si fan, ispred zgrade budi, od sad ću tako, ona me je naučila. Bila je ona kod mene, došla ispred zgrade, kako ja da joj kažem da ne može da uđe. To je ljudski, ušla je, popila je kafu, otišla je. Posle me je ponovo zvala, ja nisam imala vremena da pričam sa njom, a nisam imala ni temu, ti si fan Lunin i Gagijev. Drugi put je bilo za te prolećne stvari. Ja sam joj rekla da idem kod Gagija da uzmem neke stvari, jer je bilo još toplo, i da joj dam da ponese. Ona kaže: “Ne, Nađa, ni slučajno, ja sam u šoping centru, u Austriji, gde je sve džabe, samo što ti ne poklone”. Uključila je kameru i slikala mi šta hoće. Kako je tu Nađa tražila? Ona je samo rođendanski poklon poslala – rekla je Nađa.

Nađa nije upoznata sa tim da su njen brat i Ermina bili u emotivnoj vezi, a on je njoj zadrugarku tada predstavio kao svoju drugaricu.

– Ako je Gagi rekao da ju je samo poljubio, onda ju je samo poljubio, odnosno ona njega. Jer bi on posle svega ustao i rekao: “Da, bio sam sa njom, imao sam odnose sa njom”, njemu bi prekipelo. Ali nije, on je rekao da nije i to je to. On je nas pred “Zadrugu” obavestio da mu je došla drugarica iz Sarajeva, zvao nas je da svi idemo, da se nađemo sa njom, da mu je ona kupila jednu kesu da ponese u “Zadrugu”. Ja nisam mogla, nisam mogla da stignem, on je otišao sa njom i sa Ninom. Nije se zadržao ni sat vremena. Nije nam pričao da ima devojku, sigurno sa njom nije imao ništa. Kad je krenula u “Zadrugu” ja sam joj rekla: “Vidi sad pa budi kao Dražen, zabi Gagiju nož u leđa”, ona meni kaže: “Pre bih sebi ruku odsekla, ja Gagija ne bih povredila”. A da je ušla u “Zadrugu” da bi bila sa njim, to jeste, ostavila je sve poruke, imam te prepiske. Ona je meni lično rekla da ulazi zbog Gagija, da ga digne. Ona mi je rekla da je u velikim dugovima, ona je zbog toga ušla. Nije ušla ni zbog Baneta, ni zbog velike ljubavi, ni zbog Gagija, već da vrati dug – zaključila je Nađa.