Nakon pet godina vratila se u Zvezde Granda! Marija će mi pomoći da postanem zvijezda, zaljubljena sam u njeno pjevanje!

254

Sanja Veličković ima 30 godina i dolazi iz Beograda. Takmičila se pre pet godina u “Zvezdama Granda”,a kako su otkrili njeni prijatelji koji su joj večeras podrška u bekstejdžu, Sanja je tek sad sazrela za scenu.

– Lepa boja glasa – konstatovala je Marija Šerifović tokom Sanjine prve pesme “Ljubavna” Tanje Banjanin, dok je Đrođe David dodao da je odlična.

U toku druge pesme “Zarobljena” Goce Tržan žiri je promenio mišljenje, a Đorđe je konstatovao da je odabrala pogrešnu pesmu. Ana Bekuta povukla je glas, zatim ga ponovo dala, a na kraju Sanja je dobila šest “da” i kompliment da je mačka, kao i da ima vojvođanski naglasak.

– Ne, ja i kad pevam malo odugovlačim – odgovorila je takmičarka, a Marija je dodala i da je malo “luda”, što je nasmejalo sve u studiju.

Saša Popović pitao ju je gde je bila do sad i zašto ranije nije postala zvezda, na šta je ona odgovorila da jedno vreme živela u Ljubaljani i da se bavila manekenstvom,ali da je sad rešila da se posveti pevanju i da se nada da će joj Šerifović pomoći u tome, budući da je “zaljubljena u njeno pevanje” i da je nju odabrala za mentora. To je iznervilo Džorža koji smatra da je trebalo da uzme JK za mentora.

– Zaljubljena u Marijino pevanje? OMG, izgleda da te Jelena neće naučiti u drugom krugu, ali će te skratiti u glasanju- poručio je David, na šta mu je takmičarka odgovorila da je za Jelenu čula da je laf i da rado pomaže i kandidatima koji nisu u njenom timu.

– I evo ga, klizeći šliht- dodao je Đrođe, a zatim ispratio takmičarku sa scene.

Foto: D.MIlošević
Grand.online