Svi su glasali osim Bosanca, a kad je vidio ko stoji na sceni odmah je tražio da promijeni odluku!

203

Novu emisiju Zvezda Granda otvorio je Saud Prljača (21) iz Sarajeva koji se žiriju i publici predstavio pesmama “Romanija” Halida Bešlića I “Oči jedne žene” Predraga Živkovića Tozovca.

– Pristojno, ajde – prokomentarisala je Jelena Karleuša koja je dala prvo “da”, a potom je usledio i glas od Đorđa Davida koji je viknuo da je mogao malo “maštovitije” da završi drugu pesmu.

Podršku su mu pružili i ostali članovi žirija, ukljujući i specijalnog gosta Nikolu Rokvića, jedino se Draganu Stojkoviću Bosancu nije dopao, te od njega nije dobio nijedan glas.

– Hvala vam puno, ne znam šta da kažem – rekao je iznenađeno takmičar nakon što je video da je dobio šest “da”.

– Nije do tebe, već do pesme – pravdala je Marija Šerifović svoj glas i dodala da ih je oraspoložio repertoarom, a zatim priznala da je rešila da u novoj sezoni uzima narodnjake, za razliku od Bosanca koji će uzimati takmičare koji pevaju čist pop.

– Evo i ja ću da dam glas – viknuo je Bosanac, a onda mu je Popović striktno rekao da ne može i da je trebalo ranije da glasa. Na kraju, Saud je završio u timu Marije Šerifović za koju je rekao da je najviše poštuje i ceni.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online