(VIDEO) Ne može da me dodiruje: Tomović umalo ponovo da nokautira ženu u Zadruzi!

136

U Zadruzi je došlo do žestokog sukoba između Vladimira Tomovića i Baneta Čolaka i njegove djevojke Ermine Pašović. U spavaćoj sobi nastala je ogromna gužva, a smjesta je uletjelo i obezbjeđenje da bi spriječilo fizički kontakt.

– Čolak, ja tebi nisam ništa rekao. Čolak, ti si plakao zbog onoga napolju! Ermina, kukala ti majka! Nakazo! Ermina, kada raskineš sa Čolakom, sve će ti biti oprošteno! Bane, plakaćeš opet! Ti si plakao i izvinjavao se. Ermina, plakaćeš dok te budem tu*ao! Čolak, plakaćeš opet! – govorio je Tomović.

– Nisi verbalno jak, ne znaš drugačije da se javljaš? Kunem ti se u sve milo, zube ćeš sa poda kupiti! Lako je m*da širiti na slabijima. Hajde na jače! Uhvatio si se Janjuša i Karića! Samo znaš da je*eš, ja ti nisam ove pi*ke da ti ćutim. Ti mi kažeš da sam nakaza? Prođi pored ogledala i pogledaj taj tvoj kljun. Naplatiću ti i za mene i za njega – govorila je Ermina.

– Ti znaš da se ja ne plašim tebe! Jesam ti ja kriv što se ona mazila i ljubila? Za to je kriva tvoja djevojka! Ja kada sam Staniji govorio ružne riječi, ti si me je*ao, sada te ja je*em zbog moje djevojke. Sve što kažeš njoj (Ermini) kao da si meni rekao! Ko je plakao? – izjavio je Bane Čolak.

Inače, Vladimir Tomović ne prestaje da pokazuje nasilničko ponašanje, a gledaoci su uveliko bijesni zbog njegovog ponašanja, ali i toga što mu produkcija previše dopušta. Tomović se navodno tokom jednog razgovora sa zadrugarima pohvalio kako mu je novac od učešća u rijalitiju već uplaćen, pa se pretpostavlja kako je to jedan od razloga zašto prolazi nekažnjeno.

.

.