Saša Popović: Biće mi mala penzija, ne znam da li može da se živi od toga

117

Direktor i suvlasnik “Grand produkcije”, Saša Popović (65), 1. novembra zvanično je postao penzioner. Nakon što je od prodaje Granda zajedno sa Brenom zaradio 15 miliona evra, Saša se penzionisao i prvi put pred kamerama progovorio o toj temi.

Na samom početku direktor Granda krenuo je da se šali na svoj račun.

– “Penzioner sam i time se dičim i pomalo na svoga ćaleta ličim. Primam platu i penziju svoju. Živim, brale, kao bubreg u loju” – izrecitovao je Saša pesmicu koju je sam smilio.

– Nemam pojma kolika mi je penzija. Tek sam od 1. novembra penzioner. Nisam još uvek dobio rešenje, tako da ću to verovatno da dobijem 1. decembra- dodao je Popović.

Nakon što je otkrio da mu još uvek nije poznato u kom iznosu će primati penziju, Sale se pred kamerama i požalio da ne zna kako će preživeti uz mala primanja.

– Imaću malu penziju. Ne znam da li može da se živi od toga, ali to moram da pitam ljude koji se javljaju i kažu da imaju penziju od 14.000 do 30.000 dinara. Ne znam kako ljudi žive- istakao je Saša.

Popović se požalio i da je za samo mesec dana zakasnio za povišicu koja je sledovala penzionere.

– Sad su svi dobili povišicu od 5.000 dinara. Ja sam za to zakasnio za jedan mesec. Da sam otišao u penziju 1. oktobra, a mogao sam od aprila još kad sam napunio 65 godina, dobio bih i ja tih dodatnih 5.000. Nije važno kolika će da bude penzija nego koliko dugo ću da je primam – dodao je direktor Granda za Ekskluziv.