UMISLILA DA JE STANIJA?! Nastao haos zbog ljubavnog trougla – Maju u problemu zbog Tomovića i Mateje?!

88

Sinoć je organizovana još jedna zanimljiva emisija u kojoj gledaoci imaju prilike da postavljaju pitanja zadrugarima.

Maja Marinković je sinoć bila bliska sa Matejom Matijevićem, sa kojim tvrdi da se nije ljubila, a kod Drveta mudrosti je priznala da joj se dopada Vladimir Tomović. Gledaoci su imali zanimljivo pitanje za nju:

– Isprozivala si Mateju da je kompleksaš i a..oholičar i da nema hrabrosti da prizna svoja osećanja, da bi posle pola sata priznala Drvetu da ti se sviđa Tomović. Ko tu laže i priča svoju priču?

– Da, istina je da sam mu to rekla. U šali. Nisam sigurno bila ozbiljna kada sam mu rekla: “Alkoholičar”, da bih ga uvredila. Kod Drveta jesam to rekla i to mislim. Mislim da se iskompleksirao kada smo pričali kod šanka, a što se tiče toga kod Drveta, ja nemam tu šta da krijem. Ja sa Matejom ništa nisam imala, a sa Vladimirom jesam. Iskreno, ne mislim to za Mateju. Možda mu nekada proradi muška sujeta – rekla je Maja.

– I ja sam to shvatio kroz sprdnju, nisam ja to shvatio ozbiljno. A što se tiče posle toga, šta je priznavala kod Drveta… To je njena stvar – izjavio je Mateja.

– Mislim da Maja laže. Laže samu sebe. Ona je igrala igru da bi Tomoviću terala inat. Ono sinoć je bilo između Maje i Mateje kao da su u ljubavi pet godina, a onda ode kod Drveta i kaže to za Tomovića. Maja ne može mene da laže. Prošle godine je osuđivala sve devojke, ove godine nemaš pravo. Ispala si moralno g*vno! Ti si ološ, napušiš mi se k*rca! Slagala si za p..no klip! Nemaš moral – pričao je Mića.

– Ja sam jasno rekla šta mislim. Mateja i ja se nismo poljubili u usta – dodala je Maja, a Mateja je to isto potvrdio, a onda je Maja nastavila: Ja Mićo razumem da ti imaš svoje štićenice. Hvala Mićo, ti mene komentarišeš! Ja sam lepo rekla da je izašao članak u novinama. Hvala lepo Mićo, nemoj me vređati, to ti ne priliči godina

– Ona je meni prva rekla da joj se sviđa Tomović – dodala je Saška.

– Ona je umislila da je kao Stanija, da će Tomović da joj bude posvećen… Međutim, Mateja je u ovome ispao koletaralna šteta, ali Tomovića zabole uvo za nju. Ja sam joj sinoć rekla da je perfidna k*rvetina! – govorila je Miljana.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: