Ti si baš ono što piše, zvezda Granda! Ova takmičarka žiri podsjetila na Severinu!

206

Branka Šaula (31) iz Banja Luke je rešila da svoju svoju sreću u “Zvezdama Granda” okuša i ove godine. U takmičenju se predstavila pesmama “Vlak” Aleksandre Radović i “Čekala sam,čekala” Jadranke Stojaković, a već sa prvom numerom uspela je da podeli žiri. I dok su jedni mislili da je dobra, bilo je i onih koji su konstatovali da može i bolje.

– Ovo je mešavina Severine i Šer – konstatovao je Đorđe David tokom Brankinog nastupa, a Neda Ukraden je ustala kako bi joj pružila podršku i dala joj zeleno svetlo za drugi krug. Uledilo je “da” i od Đorđa, a zatim i od Viki Miljković i Ane Bekute.

– Dopala mi se kako si se borila na sceni – prokomentarisala je Bekuta, dok je Đorđe rekao da joj je energija sjajna, što je i presudilo da glasa za nju. Zatim je dodao da mu se sviđa kako izgleda, a potom i kako peva.

– Ti si baš ono što piše, zvezda Granda. Vrlo si specifična, imaš glas kao Severina i na dobrom si putu da se istakneš – prokomentarisala je Viki, a potom se takmičarka odlučila da baš ona bude njen mentor.

Foto: Z. K.Munja/D.Milošević