SJEĆATE LI SE DEČKA MARIJE ŠERIFOVIĆ, OVO JE JEDINI MUŠKARAC KOJEG PREDSTAVILA SVIMA: Grlili su se u bazenu, PROCURILE SLIKE!

146

Pjevačica je samo jednom u životu predstavila svog momka, a onda priznala da voli žene.

Srpska evrovizijska pobjednica Marija Šerifović svoj privatan život krije od medija, ali je prije desetak godina cijelom svijetu pokazala jednog dečka.

O se*sualnom opredjeljenju pjevačice već godinama unazad kruže razne glasine i dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pjevačica je to godinama demantovala. Međutim, oduševila je javnost kada je hrabro u svojoj autobiografiji “Ispovest” priznala da ima sklonosti i ka ženskom p olu.

Ipak, iako pevačica retko govori o svojoj privatnosti, ona je 2008. godine bila toliko sretno zaljubljena da je svima priznala svoju ljubav sa crnogorskim pjevačem Slavkom Kalezićem, a na internetu su se pojavile fotografije na kojoj se strasno ljube.

Marija i Slavko su svoju vezu započeli nakon Marijine pobjede na Evrosongu 2007. godine. Pjevački par bio je u sretnoj vezi, ali je ona potrajala svega nekoliko mjeseci.

“Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala”, rekla je Marija za Story nakon raskida.

Slavko je takođe jednom prilikom progovorio o njihovoj ljubavnoj vezi:

“Suština je sljedeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno… Prije 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smijem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu”, rekao je on.