SVI PRIČAJU DA JE U VEZI SA POZNATIM PJEVAČEM, A SADA JE DŽEJLA OTKRILA ISTINU: Kakvo iznenađenje, ON I ONA SU…

100

Regionalni mediji jučer su brujali o tome kako je Džejla Ramović u vezi s mladim srbijanskim pjevačem Matejom Vukašinovićem, koji je popularnost stekao učešćem u prvoj sezoni „Pinkovih zvezdica“.

Ramović je za naš list prokomentirala ove glasine te se osvrnula na svoj odnos s Marijom Šerifović i otkrila šta sprema za svoje mnogobrojne fanove.

– Nije istina da sam u vezi s Matejom. Samo smo poznanici, bili smo na jednom događaju zajedno i sve je na tome ostalo. Žao mi je što ljudi stvaraju sliku na osnovu pretpostavki o meni. Oni misle da je sve što se piše o meni istina, kako ta sada stvar za navodnog momka, tako i ostale stvari. Uz ovaj posao prosto idu i te muke, moram da živim s tim. Odlučila sam da ovo bude moj put i naravno da ima i prepreka.

Takvi natpisi me uvijek pogode, bude mi teško, ali šta da radim – otkrila nam je Ramović.

Jedna slična situacija mladoj Goraždanki desila se i prije nekoliko mjeseci kada su mediji prenijeli da je u svađi sa svojom mentoricom iz takmičenja Marijom Šerifović zbog toga što su jedna drugu prestale pratiti na Instagramu.

Nikakav problem

– Nije bilo potrebe da se napravi toliki bauk. Marija i ja smo u dobrim odnosima, što je i ona sama rekla, taj njen „unfollow“ na Instagramu bio je zbog toga što dolaze novi kandidati, ako Bog da, novi pobjednici, ja bih bila najsretnija da pobjednik bude u njenoj grupi i timu. Naravno da nas neće sve pratiti, ona drži do Instagrama i zamislite kad bi krenula pratiti sve svoje pobjednike. Nemam nikakav problem s tim. Nedavno smo imale nastup u Ljubljani, slijedi nastup u Parizu, tako da je sve uredu – rekla nam je pjevačica.

S obzirom na to da je Džejlin privatni život i svaki pokret pod lupom, tako se svojevremeno špekuliralo o navodnoj vezi s fudbalerom Farisom Zubanovićem. Lijepa Goraždanka ovu vezu nikad nije komentirala.