MARIJA PROGOVORILA O DUETU SA JELENOM KARLEUŠOM: Njen odgovor će vas ŠOKIRATI

1

Marija šerifović je na Dan primirja održala pres konferenciju povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa.

Ove godine je najjači beogradski doček što se tiče izvođača. Da li razmišljaš o tome kakav će odziv biti kada zakažeš nastup/koncert?

– Iskreno ne, ne razmišljam, niti me zanima šta radi neko drugi. Beograd je dovoljno veliki grad i svi vrlo dobro znamo da će svaki lokal i svaki kolega imati pune dvorane, tako da to meni ne predstavlja nikakav problem niti se bavim tom tematikom uopšte.

Na čiji nastup bi ti otišla da ne radiš?

– Da ne radim ja ne bih izlazila u grad, niti bih bila u Beogradu. (smeh)

O odnosu sa Džejlom Ramović Marija je odgovorila sledeće:

– Ne, nismo se posvađale. Džejla mene i dalje prati na Instagramu i to je lepo.

Karleuša je nedavno izjavila da ti imaš nešto posebno i da možeš svaku ženu za 15 minuta da nateraš da se zaljubi u tebe. Kako to komentarišeš?

– Mislim da je nezahvalno da ja uopšte komentarišem takve izjave, svako od nas poseduje nešto i, sad, govoriti o tim nekim osvajačkim metodama i karakteristikama… mislim da je, onako, malo bezveze i da upravo oni koji o tome poseduju neko znanje ne govore o tome.

Da li postoje ikakve šanse da vas dve snimite duet ili misliš da niste dobar muzički spoj?

– Mislim da to možda i može da bude interesantno u nekom trenutku, ali, opet, nismo nas dve koje se tu nešto preterano pitamo, zato što se uvek čeka dobra pesma za duet, a dobrih pesama u poslednje vreme je sve manje, tako da nemam pojma.

Da li si čitala o ciframa za koje pevači nastupaju za Novu godinu? Mnogi su komentarisali to što Darko Lazić peva za 30.000 evra, a neki koji su na estradi mnogo duže, pevaju za manje.

– Kada se bude pisala istina za koje novce mi pevamo, onda ću o tome da pričam. Pišu se nepostojeće cifre i to su potpune gluposti i laži. Istina, mi radimo za veći novac od bilo kog drugog “normalnog” čoveka, ali smatram da nema nikakve potrebe pisati o tome na takav način i veličati nešto što ne postoji. Eto, meni to nema nikakve logike.

.