MARIJA PROGOVORILA O DUETU SA JELENOM KARLEUŠOM: Njen odgovor će vas ŠOKIRATI

102

Marija šerifović je na Dan primirja održala pres konferenciju povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa.

Ove godine je najjači beogradski doček što se tiče izvođača. Da li razmišljaš o tome kakav će odziv biti kada zakažeš nastup/koncert?

– Iskreno ne, ne razmišljam, niti me zanima šta radi neko drugi. Beograd je dovoljno veliki grad i svi vrlo dobro znamo da će svaki lokal i svaki kolega imati pune dvorane, tako da to meni ne predstavlja nikakav problem niti se bavim tom tematikom uopšte.

Na čiji nastup bi ti otišla da ne radiš?

– Da ne radim ja ne bih izlazila u grad, niti bih bila u Beogradu. (smeh)

O odnosu sa Džejlom Ramović Marija je odgovorila sledeće:

– Ne, nismo se posvađale. Džejla mene i dalje prati na Instagramu i to je lepo.

Karleuša je nedavno izjavila da ti imaš nešto posebno i da možeš svaku ženu za 15 minuta da nateraš da se zaljubi u tebe. Kako to komentarišeš?

– Mislim da je nezahvalno da ja uopšte komentarišem takve izjave, svako od nas poseduje nešto i, sad, govoriti o tim nekim osvajačkim metodama i karakteristikama… mislim da je, onako, malo bezveze i da upravo oni koji o tome poseduju neko znanje ne govore o tome.

Da li postoje ikakve šanse da vas dve snimite duet ili misliš da niste dobar muzički spoj?

– Mislim da to možda i može da bude interesantno u nekom trenutku, ali, opet, nismo nas dve koje se tu nešto preterano pitamo, zato što se uvek čeka dobra pesma za duet, a dobrih pesama u poslednje vreme je sve manje, tako da nemam pojma.

Da li si čitala o ciframa za koje pevači nastupaju za Novu godinu? Mnogi su komentarisali to što Darko Lazić peva za 30.000 evra, a neki koji su na estradi mnogo duže, pevaju za manje.

– Kada se bude pisala istina za koje novce mi pevamo, onda ću o tome da pričam. Pišu se nepostojeće cifre i to su potpune gluposti i laži. Istina, mi radimo za veći novac od bilo kog drugog “normalnog” čoveka, ali smatram da nema nikakve potrebe pisati o tome na takav način i veličati nešto što ne postoji. Eto, meni to nema nikakve logike.

.