“Ime ti je Ivana… Molim te, javi se svom bratu”: Učesnik “Supertalenta” traži izgubljenu sestru

2

Simpatični mladić Ante Dragojević (19), kojeg smo imali prilike da upoznamo u šou Nove TV “Supertalent”, u kojem se predstavio talentom pomeranja obrva u ritmu muzike, ovih dana je na društvenim mrežama odlučio da potraži nestalu sestru Ivanu.

Naime, Ante i Ivana su bili zajedno u dubrovačkom domu “Maslina”, a nakon nekog vremena su razdvojeni jer je Ivana bila usvojena. Njegova najveća želja danas je da je ponovno pronađe, o čemu se oglasio na svom profilu na Fejsbuku.

– Srećan ti rođendan, voli te braco. 12. 11. 2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najverovatnije promenjeno). Bili smo zajedno u domu “Maslina” u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina niko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te, javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu. Hvala – napisao je Ante.

Izjavio je da ga je kao 6-godišnjeg dečaka usvojila porodica u vinodolskoj opštini i da je od izgubljene sestre stariji godinu dana.