Mlada majka! Subotićka objavila divnu vijest: Veliko slavlje, obasipaju je čestitkama! Najviše se raduje njena Magdalena!

3

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Subotić jedna je od najkontroverznijih žena koje su našoj javnosti poznate. Za ovu djevojku vezuju se mnoge afere, a najveći pečat ostavila je vijest da je svojoj majci preotela dečka i sa njim ostala u drugom stanju.

U momentu kada je zatrudnila, bila je još uvijek maloljetna, te je u sedamnaestoj godini života rodila djevojčicu i postala majka. Aleksandrina kćerka po imenu Magdalena danas je napunila 6 godina, a starleta je ovu vijest podijelila na društvenoj mreži Instagram.

– Prije 6 godina na današnji dan rodila se jedna mala ljepotica po imenu Magdalena! Mama ju je dobila jako mlada i njih dvije i dan danas odrastaju zajedno! Sada su sem mama i kćerka, nerazdvojne prijateljice i najbolje drugarice! Ljubavi, hvala ti što postojiš i što si tako dobra kćerkica, voli te mama! Srećan 6. rođendan – napisala je u okviru postavljene fotografije.

Brojni fanovi čestitali su ovim putem maloj Megi rođendan, a Aleksandri uputili poruku da uživa u njenom odrastanju!

.