“SPUSTIO SAM LOPTU!” Nakon žestokog OKRŠAJA, Janjuš iskreno o odnosu sa Miljanom! Zola je KRIV za sve?!

1

Tresla se Bela kuća kada je došlo do okršaja rijaliti kumova Miljane Kulić i Marka Janjuševića Janjuša. Njega je uvredilo to što je Miljana spomenula njegovu porodicu u negativnom kontekstu, a potom mu se izvinjavala. Janjuš je sada otkrio sve što misli o njihovom odnosu.

Janjušević je odmah rekao kako je njihov odnos počeo da se menja po Zolinom ulasku i da bi voleo da Miljana bude ona stara jer je tada vrlo zanimljiva.

– Ja sam joj rekao da nije trebalo to da mi kaže. Za 10 minuta mi ćerka puni šest godina. Hoću da ostanem lepo raspoložen. Trpeo sam ja ovde još neke stvari, ali me nisu pokosile. Spomen deteta je nešto na šta ću uvek da reagujem. Naš odnos je počeo da se menja po Zolinom ulasku. Pokajala se sinoć, Marija mi je plakala sinoć, žalila se na nju. Nadam se da će ona da se promeni. Malo sam spustio loptu – govorio je Marko, a onda je prokomentarisao ljubav Tare i Mateje, ali i Stefana i Ive:

– Taj odnos je zanimljiv. Tari je otac rekao da se kloni oca, ali gledajući snimke oni su zaljubljeni jedno u drugo. Ima tu emocija, ali mislim da ih ponos kosi. On uvek negira osećanja, primio se malo na Maju Marinković. Sigurno mu se ona sviđa. Biće mi žao Tare, ona je do ušiju zaljubljena u njega. Stefan i Iva se super slažu. Čak se sada zovu i ”bebo”. Zanimljivi su mi – komentarisao je on.