Umalo ih rasplakao: Srpski jutjuber kucao ljudima na vrata i poklanjao im novac za mjesečne režije

1

Srpski jutjuber Danilo Badnjar poznatiji kao Čoda, kucao je ljudima na vrata raspitujući se koliko im koštaju mesečni računi, kako bi znao, jer planira da se preseli u njihov kraj.

Međutim, kada bi dobio odgovor, Danilo je ljudima saopštavao da želi da im pomogne i pokloni novac za mesečne režije.

– Idemo da pitamo ljude koliko im koštaju računi, jer planiram kao da se uselim ovde. Ali kada mi kažu koliko koštaju, onda im platim koliko kažu, čisto da im unesem neku pozitivu – rekao je jutjuber.

Danilo se prvo uputio kod jedne žene kojoj je dao 3.000 dinara. Zatim kod čoveka koji je jutjuberu otkrio da je ratni invalid, ali da zbog svoje porodice čisti, kako bi zaradio neki novac. Kada mu je jutjuber dao 17.000 dinara za mesečne režije – bio je u čudu.

– Šta, za mene? Koju ja obavezu imam pred tobom? Vi sutra nećete naići i reći: “Dao sam ti 17.000 dinara”? – pitao je čovek, koji je zagrlio Danila kada mu je dao novac.

Jutjuber je pomogao i ženi koja mu je u znak zahvalnosti dala buket ruža.

– U šoku sam. Prvi put da me neko ovako časti, ja nikada u životu ništa nisam dobila – rekla je gospođa čiji se sin javio Danilu i obavestio ga da je njegova majka novac preusmerila na humanitarnu pomoć, kako je rekla, onima kojima je najpotrebniji.

Ovaj potez srpskog jutjubera oduševio je sve, a kompletan video možete pogledati u nastavku teksta.