“Počeću da plačem… ne mogu”: Brat Adnana Nezirova oduševio JK koja mu je rekla da je zvijezda

260

U prvom krugu “Zvezda Granda” predstavio se Edin Nezirov iz Bihaća. On je odabrao pesme “Romanija” Halida Bešlića i “Ja sam tvoj i kad spavam sa njom” Nikole Rokvića. Njegov nastup žiri je nagradio sa tri “da” koje su mu dali Viki, Đorđe i Ana.

“Ja se previše tresem, mene je trema mnogo obuzela. Hvala mnogo”, rekao je Edin koji se poklonio žiriju i dodao “Ja sam poslušao Jelenu i promenio repertoar i više ne pevam pesme koje ne peva niko među kojima je i Đani”.

Popović ga je predstavio i rekao kako je Edin rođeni brat Adnana Nezirova, a on je nasmejao sve svojom nespretnošću. Prvo je rekao da ne peva pesme od Đanija, a onda da će i dalje da ih peva.

“Dečko ti si zvezda i pre nego što je počelo takmičenje. Je l’ tebi to jasno? Imaš divnu energiju”, rekla je Jelena. Na pitanje šta je u horoskopu rekao je da je vaga kao njegova mama.

Na pitanje Viki zašto neće da peva Đanija, Edin je obrazložio da njemu treba mentor da bi dobro pevao.

“Evo ja ću da ti budem mentor”, rekla je Viki i dala mu “da”.

“Ti si srce jedno. Ti i tvoj brat ste divni i muzikalni”, rekla je Jelena, a on je skoro zajecao i rekao “Počeću da plačem ne mogu. Ovo su suze radosnice”. Na kraju je morao da izabere između Viki i Džorža i izabrao je Viki. Jelena se pokajala što mu nije dala glas jer bi je njegova energija izlečila.

“Hvala vam mnogo i vidimo se ponovo”, rekao je presrećan Edin.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević