08/11/2019 - 03:12


IVAN (28) IZ BEOGRADA JE IMAO 127 KG PRIJE 15 GODINA: Promijenio je navike iz korjena i danas je OZBILJAN FRAJER! Žene se okreću za njim, a evo u čemu je TAJNA! (FOTO)

 

Ivan Todorović iz Beograda podelio je na Instagramu sliku koja je izazvala brojne pozitivne reakcije, a koja pokazuje da godine zaista nisu bitne naspram uloženog truda u sopstveno telo. Iako je uvreženo mišljenje da su tinejdžeri i deca po prirodi fit, čak i ukoliko se hrane nezdravo, ova slika govori suprotno.

Na levoj strani slike Ivan ima 13 godina i na putu je da se uvali u velike probleme sa kilogramima. Na desnoj strani je Ivan danas – zgodan mladić od 28 godina za kojim se svaka devojka okreće.

– Nema neke posebne mudrosti u ovoj transformaciji. Prosto sam počeo da se zdravo hranim i krenuo sa mnogo fizičke aktivnosti, i to tako što sam trčao svakodnevno – kaže Ivan.

Danas, Ivan kaže da je svestan da su gojaznost izazvali preveliki unos hrane, naročito ugljenih hidrata.

– Smanjio sam ugljene hidrate, povećao proteine, a jeo sam i mnogo zelenih jabuka. Trčao sam u početku po 5, 10km dnevno, a onda povećavao – kaže Ivan koji je visok 190cm. Kada je krenuo sa transformacijom, imao je 127kg, a na kraju procesa imao je 75.

Taj stil i života usvojio je i vremenom unapredio, a ljubav prema sportu očigledno je ostala i Ivan danas izgleda poput fitnes trenera iako to nije. Danas se, kaže, drži na brojci od 95 kilograma.

Disciplina i motivacija učinili su svoje i Ivan danas izgleda ovako, a otkrio nam je i svoju tajnu.

– Izgled održavam svakodnevnim treninzima, trčanjem i ishranom baziranom na proteinima – kaže nam ovaj mladić.

A da proteinska dijeta zaista daje rezultate pokazuje i primer naše koleginice koja je upravo njom za 50 dana transformisala telo. Pa, ako vam je trebalo malo motivacije, upravo ste je dobili!

 
POVEZANO