08/11/2019 - 02:40


Žika Jakšić ismijavao zube publici, a sad ih moli za oproštaj: Ovako se voditelj pravdao zbog šale na račun sirotinje!

 

Producent “Granda” Žika Jakšić, izvinio se publici na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ zbog šale na račun njihovih zuba i rekao da mu nije bila namjera da ikoga uvrijedi.

Nakon pisanja domaćih medija o Žikinoj neslanoj šali, producent “Granda” odlučio je da se obrati publici, te se tokom ovonedjeljnog snimanja emisije izvinio svim prisutnima, te istakao da se nada da mu niko neće zamjeriti.

– Ja se izvinjavam što sam se šalio na račun nečijeg osmijeha. Nije mi bila namjera da bilo koga uvrijedim, žao mi je ako se neko osjetio prozvanim. Vi znate da ja volim da se šalim, da je to moj način… Šalim se i na svoj račun. Nadam se da mi nećete zamjeriti – rekao je on.

Podsjetimo, jedna od žena koja prisustvuje snimanjima emisije otkrila je medijima da se Žika našalio sa publikom, te da su se neki našli uvrijeđeni i prozvani.

– Rekao je prije početka emisije da se što više smijemo. Mi smo se tad nasmijali, a on je onda poručio: „Dobro, nemojte svi da se smijete, ne morate vi koji nemate zube da kvarite kadar“ – rekla je ona.

 
POVEZANO