Zola nagovara Miljanu da izađu iz Zadruge i uđu u drugi rijaliti: Marija odlijepila! Govedo jedno nezahvalno!

63

Nakon podjele ovonedjeljnog budžeta, Marija Kulić je sjedila sa Janjušem i Milicom Kemez ispred apartmana. Oni su komentarisali Miljanino i Zolino ponašanje, Janjuš je prvi iskritikovao Miljanu, jer ima se*s sa Zolom nakon kiretaže.

Njima nije jasno zašto Zoli treba rehabilitacija, kada Miljana treba da se oporavi. Marija je otkrila da Zola nagovara Miljanu da izađu iz rijalitija i uđu u drugi, jer je produkcija navodno izbacila njihove stvari iz rehaba.

– Marija, ja moram da ti kažem, ponašanje im je užasno – rekao je Janjuš.

– Ona krvari, ne smiju da imaju odnose, a on kaže “Mi moramo”, p..ka ti materina bolesna, sad je nagovara da idu iz rijalitija i da idu u drugi, jer im iznose stvari iz rehabilitacije, a sve su joj omogućili, ne mogu da vjerujem da je toliko nezahvalna, takva je prema meni, šta sam sve uradila za nju – bila je bijesna Marija.

– A što ti ne odeš nasamo sa njom da popričaš – pitala je Milica Kemez.

– Ne vrijedi, on joj za 10 minuta okrene mozak, govedo jedno nezahvalno – rekla je Marija.

Ukoliko bi zaista Miljana i Zola izašli iz rijalitija, postavlja se pitanje, da li će Marija ostati sa Željkom u Zadruzi.

Inače, Zola je zbog svoje lijenosti u rijalitiju već izgubio nekoliko honorara. Mariju je dodatno razbijesnio kada je zbog posljednjeg izgubljenog honorara odlučio da bojkotuje rijalitiji. On je odbijao odlazak u live program, a uz sve na isto je nagovorio i Miljanu.

.