KAD HOĆE DA PRIVUČE PAŽNJU, MLADA, NIJE LEPA, ALI JE ZATO GLUPA: Maja Marinković pokazala SVE pred Vladimirom Tomovićem, a onda je jedan TVITERAŠ URNISAO!

73

Maja Marinković privukla je pažnju pošto se potpuno “ogolila” pred kamerama “Zadruge”. Naime, pošto je doterala liniju tip-top, uradila zube i konačno postala zadovoljna svojim fizičkim izgledom, ništa drugao nije preostalo prošlogodišnjoj zadrugarki, nego da se potpuno skine bez pardona i tako “dobije kadar”.

Zadrugarka je tokom prošle noći pokazala je kako izgleda bez odeće, a sve se dogodilo u kupatilu dok se tuširala. Tada je u ovaj deo Bele kuće uleteo Vladimir Tomović i počeo da uživa u prizoru koji mu je priuštila ova cimerka.

Slična situacija dogodila se i tokom jutra kada se takmičarka presvlačila u garderoberu. Ona je tom prilikom skinula gornji deo odeće sa sebe, a njene g.udi su bile u prvom planu.

“Kako bi inače bila bitna… mora da se skida… Mlada, nije lepa, ali je zato glupa”, glasio je jedan od komentara na Tviteru.

Maja Marinković nije obraćala pažnju na kamere, ali ni na zadrugare koji su se u tom momentu našli zajedno sa njom u ovoj prostoriji.