Otac takmičara nekad stajao na istoj sceni, Viki nazvao “kraljica Niša”, a JK u šoku!

220

U prvom krugu “Zvezda Granda” predstavio se Nikola Simeunović iz Sombora. On je izabrao pesme “Romanija” Halida Bešlića i “Nikad nikom nisam reko” Medenog meseca. Njegov nastup žiri je nagradio sa tri “da” i to od Viki, Davida, Jelene i Ivana. Ispostavilo se da je pre nekoliko godina njegov otac učestvovao, a da je Nikola koji mu je u tom trenutku bio podrška plakao u bekstejdžu. Prema rečima Saše Popovića to je bio jedan od najgledanijih momenata u takmičenju.

“Meni se jako dopala prva pesma kako si je otpevao ima u tebi bosanske krvi. Neka bude “da” zbog prve pesme”, rekla je Jelena, a onda je zajedno sa Bosancem predložila da bi mogao Halid Bešlić da dođe u žiri.

I ostali članovi žirija su potvrdili svoj glas za mentorstvo, a onda je tata iz bekstejdža rekao da bi on izabrao Bosanca jer je on kao Tito.

“Takođe bih se zahvalio Jeleni Karleuši jer ona zaista ume da sluša i dobro čuje”, rekao je otac.

“Vama Bosancima treba malo vremena da skontate ali kad ukapirate postajemo najbolji prijatelji”, rekla je JK. Onda je Zoran pozdravio i Viki koju je nazvao “kraljica Niša”.

“Ako je ona kraljica Niša ja sam kraljica SFRJ, kraljica Univerzuma”, počela je da je ismeva Jelena. Na kraju je Nikola izabrao Viki, a ona je od sreće istrčala na scenu da ga izljubi.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online