Oglasila se Karleuša: Nakon vijesti da se ona i Duško razvode, pjevačica iznijela istinu!

70

Nakon što se u medijima pojavila vijest da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode, pjevačica se oglasila na Instagramu.

Taman što se prašina slegla i što je počela da daje izjave “sedmoj sili”, pjevačica Jelena Karleuša se ponovo našla na udaru medija, a po ko zna koji put u ovoj godini piše se o njenom navodnom razvodu. Ovoga puta je Kurir objavio naslovnicu kako se pjevačica već razvela od fudbalera, a čim je JK vidjela šta su novinari sada plasirali odmah se oglasila i iznijela istinu.

– Bagra iz Kurira i ostalih dnevnih novina, već 11 mjeseci pokušava da mi uništi porodicu. Toliku otvorenu želju i mržnju ja u životu nisam vidjela. Otvoreno, bez blama! Pa kad 11 mjeseci nisu uspjeli, a svojski su se trudili, otišli su korak dalje. Kurir me je sam “razveo”, podijelio imovinu i dodijelio alimentaciju i sve to dok se moj suprug nalazi na drugom kraju svijeta.Nije bagra mogla više da čeka. Bagro, ovolika mržnja i želja da se naudi mojoj porodici mora kad tad da vam se vrati. Pa imate i vi djecu. Karma je čudo. Samo polako.

.

.