ERMINA I BANE PRIJE RIJALITIJA SKOVALI SU OPAKI PLAN! A sve je krenulo nizbrdo…Više nema OPRAVDANJA!

120

Jovana Tomić Matora pokušala je da raščivija situaciju koja se stvorila između Ermine, Ivane i Baneta. Pošto je Ermina zamerila Ivani što je nastavila da se bori za Baneta i kada je saznala da ga napolju neko čeka, Matora je dobila reč, pa napravila opšti haos za crnim stolom.

“Ja sam znala stvari koje je Ermina rekla, a nisam htela Banetu da kažem. Ja Baneta ne opravdavam, sumnjala sam da igra igru. Užasno mi je da se neko igra sa nečijim emocijama. Nije mi normalno šta je radio Bane. Rekla sam mu da mu je poručila da prestane da radi ove stvari i da mu je Ermina poručila da dogovor otpada. Ja za Baneta apsolutno nemam opravdanje”, istakla je Matora.

Posle njenog komentara, oglasila se i Tara, koja je i te kako imala šta da doda.

“Ako su imali dogovor, za šta je Ivana kriva? Smatram da je Bane izuzetno kriv”, oštra je bila ona.

“Pre sedam dana Bane je pokazao ljubomoru kada se Ivana poljubila sa Vladimirom. Ja sam video pre dve noći kako je Bane nju lizao po pupku. Ivana kaže da ju je golicao, to pokazuje da tu nečega ima. Odlično znam šta radi Bane Čolak. Zaboravili smo Draganu sa kojom je isto Bane bio”, skočio je i Lepi Mića.

Međutim, kada je Bane dobio pitanje zašto je poljubio Draganu ako voli Erminu, Ermina ga je “sasekla u kolenima” pa progovorila prva:

“Ja sam vodila Banetov Instagram profil dok nisam bila ovde. Dragana i Bane su se spojili preko Lazara Jeremića, dogovorili su se da naprave priču jer je ona anonimus. Nazovite Lazara Jeremića. Dragana je htela da pravi priču, ona je kontaktirala. Ja sam to aminovala, jer ona ulazi u rijaliti. Kada znam, nije problem. Kada sam to videla, htela sam da prekine, ali nisam znala kako da kontaktiram”, izjavila je ona.