NAJKRAĆE ZADRŽAVANJE U RIJALITIJU: Ušao u Zadrugu i izbačen nakon tri sata! Sada se očekuje njegov povratak!

360

Žurka koja je organizovana u utorak u Zadruzi, nekoliko dana kasnije se i dalje prepričava. Pevačica Jana I njen kolega Aleksandar Zoranić, koji su ukrstili glasove u pesmi “Imperativ” napravili su žurku za pamćenje, a frka koja se digla oko mladog Crnogorac, zamalo je uništila vezu između trenutno najkomentarisanijeg para u Srbiji, Miljane Kulić I Lazar a Čolića Zole.

.

Naime, Miljana se, kako bi vratila Zoli što je posvetio vreme Tari Simov, sve vreme vrtela oko Zoranića, zbog čega ju je u jednom trenutku Zola verbalno napao. Taman kad se smirila ta situacija, Mina Vrbaški se “bacila” na Zoranića I provela ga kroz celo imanje, ubeđujući ga da ostane nakon žurke sa njima.

S’obzirom na to da je pevač napravio opštu pometnju na imanju, sve su glasnije priče da će on biti jedan od sledećih Zadrugara koji će ući na imanje. Kako saznajemo, Zoranić je već imao potpisan ugovor za Prvu Zadrugu, ali je u poslednjem trenutku, zbog privatnih razloga, odustao od učešća u istoj. Da li će ovog puta ući, saznaćemo uskoro.