TOMOVIĆ PLAKAO KAO CURICA! Nije mogao da se sabere kad je vidjeo majku i brata, pa priznao: SVE OVDJE GLUMIM, ovo nisam ja! (VIDEO)

164

Vladimir Tomović završio je u suzama, a zatim je otišao u Rajski vrt kako bi razgovarao sa Drvetom mudrosti. Ovaj ukućanin tom prilikom rekao je da je tužan jer mu nedostaje porodica.

Ne mogu ovakvog da me gledate… – jedva je rekao Vladimir Tomović Drvetu mudrosti.

Nakon ovoga Vladimir se uputio ka govornici kako bi razgovarao sa svojim bratom, ali i majkom. Kada je video svoje najdraže Vladimir se sakrio ispod telefonskog uređaja gde je nastavio da grca u suzama. Tokom poziva Vladimirov brat pokazao je Tomoviću svog bratanca, nakon čega je ovaj zadrugar počeo još više da plače.

Hajde batali to, hajde batali to i nemoj da plačeš tu! Slušaj sada dobro, svi smo super i nemoj da brineš za nas. Imaš nekoga napolju ko te i dalje čeka i to dobro utuvi u glavu. Batali igru i budi ono što jesi. Majka te je zamolila, jednu stvar moraš da je poslušaš. Iste sekunde kada izađeš da pružiš ruku Lepom Mići. Druga stvar, muška ekipa oko tebe je vrh! Imaš nekoga napolju i vodi računa šta radiš! Vladimire, jači si! Najviše te volimo – pričao je Vladan Tomović svom bratu.

Ne mogu da pričam… Ne želim da me gleda bilo ko. Znaš da ovo nisam ja, znaš da sve glumim, nije trebalo da tražite poziv. Rekao sam ti hiljadu puta da me ne zovete nikada. Ne treba vam ovo da me zovete. Čuvaj mi majku! Vladane, vi me činite slabiji. Ovo je jedino na šta padam! Teško mi je, Vladane – govorio je Vladimir.

Vladimire, smiri se, batali igru. Batali se Mine! Ćao druže, kako si? Nemoj da plačeš, to rade samo p*zde! – poručila je Tomoviću majka.