GLEDAOCI SE VEĆ SMORILI! Maja Marinković ponovo ušla u Zadrugu! Od plastičnih operacija se potpuno deformisala!

165

Atraktivna brineta Maja Marinković napravila je pravu pometnju učešćem u “Zadruzi 2”, pa je tako postala superfinalistkinja ovog najgledanijeg rijalitija u regionu i osvojila visoko peto mesto. Marinkovićeva je nakon završetka “Zadruge 2” svoj plasman pripisala famoznoj situaciji sa šerpom, kada je prosula celu šerpu punu mleka Marku Miljkoviću na glavu, nakon žestoke svađe.

Maja je svojom pojavom nakon završetka druge sezone “Zadruge” izazivala pažnju gde god se pojavljivala, a najviše u emisijama “Zadruga – narod pita”. Maja od večeras postaje nova učesnica “Zadruge 3”, a zasigurno će napraviti pravi haos odmah po svom ulasku.

Mina me iritira. Mada možda mi promeni mišljenje, nije tako lako unutra. Simpatična mi je Milica Kemez – rekla je Marinkovićeva.

Marinkovićeva je već nekoliko puta pominjana u svađama između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kada je Kulićeva saznala da je on pisao ovoj atraktivnoj brineti nakon završetka “Zadruge 2″.

Konstantno me provlače, on se jeste meni nabacivao. Sve je istina, on je mene muvao. Ne pada mi na um da imam bilo šta sa njim. Miljana i ja smo prijatelji. Na njoj je kako će da prihvati sve to. Moj tip je više Stefan Karić, imam lepo mišljenje o njemu. Dopisivali smo se, drugarski, to je sve normalno – govorila je Maja pre ulaska u ”Zadrugu 3”, pa spomenula Tomovića: