JOŠ JEDAN TUZLAK U ZVEZDAMA GRANDA! Žiri odlijepio zbog njegovog imena! Bilo neizvijesno do samog kraja!

1

Ishak Isabegović ima 20 godina i dolazi iz Tuzle. Student je Elektrotehničkog fakuleta, a podrška u takmičenju su mu drugari iz detinjstva. Na velikoj Grandovoj sceni predstavio se pesmama “Ja ništa više nemam” Harisa Džinovića i “Lažu te” Amadeus benda.

Iako je delovalo da će osvojiti žiri, koji je sve vreme većao šta da radi, Ishak na kraju nastupa dobio je samo jedno “da” i to od Jelene Karleuše.

– Da li znaš značenje svog imena? – pitala ga je Karleuša, na šta je takmičar odgovorio da znači nasmejan.

Viki Miljković prokomentarisala je da je Ishak veoma simpatičan, dok je Jelena dodala da joj je njegovo ime totalno kul,. Međutim, Mili se nije složio sa njima jer smatra da je takmičar u početku delovao pozitivno, ali da se nakon toga izgubio i da je na sceni delovao kao da ima 60 godina.

Ubrzo se u studiju povela polemika članova žirija, te je Saša Popović upitao Ishaka šta je u horoskopu. Nakon što je rekao da je rak- vodolija, JK “osula” je paljbu na ovu kombinaciju.

– Jaoj, pa ti si nesrećan u ljubavi, u poslu – konstatovala je Jelena, a zatim rekla da se šali i da smatra da lepo izgleda i da ima lepu boju glasa. Na kraju mu je poručila da će uz njenu pomoć uspeti da iskoristi potencijal i prihvatila ga u svoj tim.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online