PROŠLE GODINE KIDAO A SADA ZGROZIO ŽIRI! Jesi ti lud? Dečko, jesi ti normalan? Ti ne izlaziš iz kafane, to je tvoj krajnji domet!

1

Kada je Daniel Vasić izašao na scenu nije se ni nadao da će njegov nastup u „Zvezdama Granda“ izazvati pravi haos. Naime, ovaj 23-godišnji takmičar iz Vrnjače Banje predstavio se pesmama „Sunce ljubavi“ od Džeja i „Lepa do bola“ Sinana Sakića, ali njegov nastup bio je ispod svakog kriterijuma žirija.

Čuvena šestorka većala da li da stisne panik taster, a kada su ugledali takmičara, Marija je bila toliko ljuta da je odmah osula paljbu po Danielu.

– Zamalo da dobije panik. Jesi ti lud? Dečko, jesi ti normalan? Pa što si se pokvario ovoliko? – zbunjeno je pitala Marija u čijem timu je Zoran bio prošle godine. Na to se nadovezala Jelena Karleuša, koja je takođe osula „drvlje i kamenje“ po takmičaru.

– Kafana je moja sudbina, eto to je! Svi ćete završiti u kafani, zato od vas ništa neće biti. On, bre, ne izlazi iz kafane, to je njegov krajnji domet – vikala je JK, a onda joj je takmičar odgovorio da ne radi u kafani, već je samo umoran. To je ponovo naljutilo Karleušu koja je osula paljbu: – Zašto si došao? Sram te bilo! Umoran si, igraš igrice do kasno u noć.

– Žao mi je, znam koliko možeš. Baš mi je krivo – rekla je Marija, a zatim je Mili pojasnio da je Daniel pokušavao da peva kao Džej, dok je u drugoj numeri „skinio“ Sinana i da je zbog toga bio na „tankom ledu“.

Ipak, u svoj tim prihvatila ga je Viki Miljković koja je jedina dala “da”.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online