GRAND NARODNA TELEVIZIJA KREĆE 16. APRILA!

176

grand-tv-besplatno

Odbrojavanje je počelo! Grand TV Narodna televizija, samo što nije! Od 16. aprila kanal će biti dostupan svim korisnicima NetTv Plus-a, a već od 12. aprila možete gledati specijalan program, koji će promovisati novi kanal, dok će svi ljubitelji Granda kanal moći da prate besplatno samo na www.nettvplus.com.

Kako će se program Grand televizije neprekidno prikazivati 24 sata – uz 9 sati živog programa svakog dana – sve će biti emitovano iz čak 9 studija!

Spremaju se nove emisije, a posebno se ističu: “Grandovanje”, “Žurka”, “Diskoteka”, “Veče sa…”, “Grand koktel”, “Profil”, “Halo halo”, “Nedeljno popodne”, “Gipsy&Friends”, zatim emisija kratke forme “Grand news”, a u pripremi su i “Vremeplov”, “Grand kviz”, “Grand duel”, “Modna policija”, “Grand noviteti”, “Blic vic” i mnoge, mnoge druge.

Takođe, podsetićemo se na dosadašnje audicije za Zvezde Granda, na formate kao što su Grand kabare, Lutajuća kamera, Zvezde Granda best of, kao i na velike koncerte grandovih pevača u sarajevskoj Zetri i Skenderiji, ali i beogradskoj Areni.

Kao domaćini programa, autori i voditelji pred kamerama će se naći Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Siniša Medić, Ivana Đorđević, Katarina Obradović, Siniša Medić, Milan Mitrović, Ana Sević, mlade nade Jovana Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić, ali i neka imena, koja će predstavljati prijatno iznenađenje za grandovu publiku.