LUNA PUCA VISOKO! ĐOGANIJEVA STARTOVALA NAJSKUPLJEG SRSKOG FUDBALERA?! Krenula na Luku Jovića, ali se LOŠE PROVELA! Pala šut-karta!

93

Luna Đogani navodno je pokušala da “startuje” najskupljeg srpskog fidbalera Luku Jovića. Njegovi drugovi, pak, nisu joj dozvolili ni da mu priđe. Inače, Jović je u nevenčanoj zajednici i ima dete.

Na društvenoj mreži Instagram podigla se ogromna prašina pošto je uz Luninu zajedničku fotografiju sa majkom Anabelom Nikola Rumenić objavio ove pikanterije iz njenog privatnog života. Mlada pevačica u usponu nije se oglašavala povodom ovih navoda, a mnogi komentarišu da ih ovaj potez nimalo nije začudio.

“Šut-karta za rasturačicu brakova”, počinje objava: “Ćerka Anabele Bukve, pevačica sumnjivih glasovnih sposobnosti Lunja (pravo ime) Đogani, pokušala da startuje najskupljeg srpskog fudbalera Luku Jovića koji je u nevenčanoj zajednici i ima dete. Drugovi našeg fudbalskog asa nisu joj dozvolili ni da mu priđe. Lunja inače u javnosti glumata da je zaljubljena u učesnika ‘Zadruge’ Marka Miljkovića”, zaključio je on.

Brojni fanovi stali su na stranu Lune i Marka te istakli da su njih dvoje i dalje zajedno te da za to postoje i dokazi, ali veliki broj je i onih koji sumnjaju, te čekaju reakciju Đoganijeve.