Zoki Šumadinac ispario iz Zadruge: Razlog je potresan, evo gdje je i šta radi!

135

Zoki Šumadinac nas je više puta zabrinuo svojim zdravstvenim stanjem, ali se svaki put vratio u program rijalitija “Zadruga” sa lijepim vestima. Naime, rijetko ko je primijetio da Zokija ponovo nema u programu, ali to niko od zadrugara ne komentariše.

Čak i sinoć za vrijeme nominacija, niko nije spomenuo da Šumadinac nije na svom mjestu, čak ni onda kada je Miljana Kulić otišla po Milicu Dugalić, koja sjedi pored njega, a koja je na kratko pričuvala Željka dok je Marija nominovala.

Ako zadrugari ne komentarišu, gledaoci sigurno hoće. Mnogi su veoma zabrinuti, jer nije bilo nikakvog obavještenja i Šumadinac je samo “ispario”!

Kontaktirana je Zoranova sestra, koja se nije javljala na telefon, kao i Zoranov menadžer Bane, koji je uzvratio poziv nakon nekog vremena.

– Zoran je kod kuće… pustili su ga iz bolnice i sada je kod kuće, ali je dobro – odgovor je bio kratak.

Svakako je zastrašujuće što Zokija muče zdravstveni problemi, i to u nekoliko navrata od početka “Zadruge”, ali vjerujemo da će većini pratilaca Imaginarijuma biti drago da se on sada osjeća dobro, jer je mnogima bilo trn u oku, kako je samo tek tako nestao, bez saznanja da mu je opet pozlilo.

Kako bilo, bitno da je sve u redu i nadamo se brzom oporavku i povratku na male ekrane.

.

.