10/10/2019 - 02:13


ZOKI ŠUMADINAC JE SAD U BOLNICI, A NIKO NIJE ZNAO DA IMA SINA: Frajer na tatu, evo kako izgleda!

 

Zoki ┼áumadinac se javnosti predstavio phesmom “Autotjun” , koja je za kratko vrijeme postala hit. Zoki je ubrzo postao prava internet senzacija, a na njegov ra─Źun smi┼íljane su razne po┼íalice i parodije. ┼áumadinac tvrdi da posjeduje supermo─çi, da ─Źisti negativnu energiju, a radi i astrolo┼íka predvi─Ĺanja.

O njegovom privatnom ┼żivotu se ne zna mnogo, ipak poznato je da ima dva propala braka iza sebe, me─Ĺutim, ono ┼íto je manje poznato, jeste to da je Zoki otac jednog trinaestogodi┼ínjeg dje─Źaka i da je samohani roditelj.

– Ivana sam dobio iz drugog braka. On sada ima13 godina, a njegova majka i ja smo se razveli kada je imao samo 2 godine i od samog starta je pripao meni i sve vrijeme ┼żivi sa mnom. Sa mamom se vi─Ĺa povremeno, kada god on to po┼żeli. Sa njom sam ostao u korektnim odnosima. ─îak je nedavno i bila kod nas na nedjelju dana, nemam ja problem sa tim. Za vrijeme mog boravka u Zadruzi, o njemu ─çe se starati moja mla─Ĺa sestra, to je sve ve─ç rije┼íeno, i pravno regularno. – otkrio je Zoki u razgovoru za Espreso.rs.

– Ja sam privatno skroz druga─Źiji. Porodi─Źan sam ─Źovjek, iako se u javnosti predstavljam potpuno druga─Źije.

 
POVEZANO